POVESTE DE CRĂCIUN

Povestea noastră a început din dorința de a ne simți conectați cu natura, cu locuri și cu oameni. Prin a descoperi plantele și obiectele care ne inspiră, prin a le aduce împreună și apoi prin a le împărtăși cu cei cu care ne întâlnim, am ajuns la un soi de armonie între noi și lumea din jurul nostru. Aceast sens al conexiunii și al armoniei ne-a determinat să explorăm, să experimentăm și să împărtășim și mai mult.

DECOREAZĂ CRĂCIUNUL CU PLANTE

Am observat că plantele pot oferi unei case un sens al familiarității. Ele pot tranforma casa în acasă. Sunt modalitatea perfectă de a crea un spațiu de poveste în care să te pierzi pentru câteva ore prețioase din viața ta. Anul acesta noi am decis să transformăm simpla masă de Crăciun într-un moment foarte special, prin a o decora cu plantele și obiectele care ne inspiră în această perioadă.

Ne-am imaginat un decor natural, departe de a fi extravagant.Ne-am lăsat inspirați de ineditele plante aeriene și de obiectele și materialele naturale realizate cu pasiune de oameni deosebiți și așa am dat viață unor produse unice și cu povești aparte. Poate ne vom contecta. Poate vă vom inspira sau poate vă veți dori să vă faceți sau să faceți celor dragi un cadou plin de viață, bazat pe o poveste reală.


COLECȚIA ACASĂ DE CRĂCIUN

Colecția Acasă de Crăciun înseamnă cadouri pline de viață. Conține trei variante de obiecte de decor unice, realizate manual, la masa noastră de acasă. Are în centrul ei plante aeriene, obiecte făurite de creatori și artiști locali și materiale naturale. Această colecție este menită să ofere o alternativă de decor cu plante verzi și să vă aducă în miezul poveștii noastre.

Este o conectare cu natura, cu locuri și oameni.

CORONIȚA ACASĂ

Alegeți o coroniță cu un design minimalist care nu ține cont de schimbarea sezoanelor.

Materiale: plante aeriene, căsuță din ceramică, panglică din bumbac vopsită natural, cadru din bambus.

CUVINTE ÎNRĂMATE

Alegeți un cuvânt care vă descrie Crăciunul și transformați-l în artă.

Materiale: plantă aeriană, panglică de bumbac cu scris caligrafic de mână, cadru din bambus.

GLOBUL BOTANIC

Alegeți un glob botanic care poate fi suspendat sau care se poate pune pe orice altă suprafață ca obiect natural de decor.

Materiale: plantă aeriană, glob de sticlă, panglică din bumbac vopsită natural.


RECOMANDĂRI DE DECEMBRIE

Dacă sunteți în căutarea unor plante noi pentru acasă care să fie și winter-friendly dar să vă dea și sentimentul de coziness, v-am pregătit posibilitatea de vă asorta planta preferată cu ghivecele expresive de la Călătoriaa.

Click pentru mai multe detalii

P.S. Vă decorați Crăciunul cu plante? Vă invităm să ne surprindeți cu idei de decor pe pagina noastră de Instagram, folosind hastagurile #bpuxmas și @botanicalpickmeup.ro. Noi vom alege aleatoriu un câștigător care va primi un Little Something din partea noastră. Cât mai multă inspirație!