Începuturi. Design Floral

De meserie, sunt Recruiter în IT. Astfel că, nu știu ce a declanșat totul. Poate amintirile cu mine de când eram copilă și îmi petreceam timpul în grădinițele cu flori ale mamei sau poate chiar poveștile ei de pe vremea când lucra la o seră cu flori. Una sau alta, cert este că am luat o decizie care avea să mă aducă mai aproape de un vis mai mare de-al meu. Una peste alta, două luni și jumătate mai târziu mă trezesc cu un pas mai aproape.

Am decis să fie titlu de poveste. Așa începe povestea mea alături de Atelierele Ilbah. Primul pas a fost bazat pe instinct. A durat cam o secundă (cu un bagaj de secunde, minute și luni) să mă înscriu la Cursul de Design Floral. Nu știam cum voiam să fie dar știam cum nu voiam –ca la școală. Credeam în educație dar nu și în răbdarea de a mă educa. Experiența de la Ilbah și perioada petrecută alături de Cristina mi-au atins așteptări pe care nici nu știam că le am. Am învățat despre flori și despre mine. Am învățat că lucrurile frumoase ajung la rang de artă pornind de la o bază teoretică și o tehnică corectă. Am învățat să am răbdare cu mine.

De meserie sunt (și) Designer Floral. Asta pentru mine este despre a fi mai bun decât azi, în fiecare zi. Este despre stiluri și tehnici. Despre tendințe și amprente personale. Dar cel mai mult, este despre a mă simți fericită și completă ca persoană.

Despre toate acestea îmi doresc să citiți, dincolo de cuvinte, în creațiile mele florale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *