Mai Aproape de Natură

Mai Aproape de Natură este o colecție inspirată de natură și de frumusețea produselor create de oameni pasionați de ceea ce fac.

Misiunea noastră este de a conecta oamenii cu natura și oamenii între ei. Prin această colecție, dorim să te aducem mai aproape de o varietate de plante și de produse autentice, imaginate și create de designeri locali.

Colecția Mai Aproape de Natură a fost nutrită sub forma unei cutii cadou, pentru tine sau ai tăi dragi, care poate fi personalizată cu plantele și produsele tale preferate.

Alege un cadou cu poveste!

NodArt

Prin colaborarea cu NodArt, aducem în colecția Mai Aproape de Natură suporturile de plante din macramé.

Această colaborare a legat pasiunile noastre cu noduri strânse. Pentru Alexandra, nodurile înseamnă o formă de terapie, un refugiu, o posibilitate de reconectare cu sufletul ei.

Peetamine

Prin colaborarea cu Peetamine aducem în colecția Mai Aproape de Natură broderiile botanice.

Pentru Alexandra, broderia este ca o moștenire de familie. Goblenurile realizate de ea poartă în fiecare detaliu iubirea față de natură.

Tactil Util

Prin colaborarea cu Tactil Util aducem în colecția Mai Aproape de Natură ghivecele de ceramică.

Cu această colaborare am pornit colecția Mai Aproape de Natură. Pentru Iuliana, contrucția obiectelor, manual fără roata olarului și fără să le toarne este cea mai frumoasă și satisfăcătoare parte din procesul de creație.